• duo-expositie Paasshow met gastkunstenaar Wendy Duys

  20 april 2022

  Met Pasen is er een mooie Paasshow geweest in de Galerie;   extra promotie via de Limburger Uittips.   Het is mooi druk geweest.   In elk geval voor herhaling vatbaar.   

  Lees meer >> | 6 keer bekeken

 • STip KINDcentrum Swolgen Tienray

  26 september 2021

  Een feestelijke dag was het op vrijdag 24 september toen mijn kunstwerk bij de nieuwbouw van KIND-centrum STip  (Swolgen  Tienray  ieders plek) onthuld werd.   Die eer was weggelegd voor mijn kleinkinderen Sep en Ben die daar op school zitten.   Zelf ben ik natuurlijk erg trots dat ik het geheel heb mogen ontwerpen en realiseren.

   STip kunstwerk in "the spotlights"   (man met pet = trotse kunstenaar.....) 

  Lees meer >> | 48 keer bekeken

 • Donner21 -- Cartils21 -- H-Artfestival21

  17 augustus 2021

  Nao un suukselvol Duits avontuur in den tuin van Johannes gaon we ôs opmake veur kestiël Cartils in ut zuuje (Wylre) en in ut Brabantse ((Helmond).   Kiëk maar ens beej de ekspozietsies.  Van teveure gaon we nog unnen daag of 10 nao zuud-frankriëk in de provans....  Misschien zeen we ôs wal op ein van de ekspoos.......

  Lees meer >> | 64 keer bekeken

 • Bologna Galleria Di Marchi Italy

  5 februari 2020

  Sinds langen tiëd weer ens un blogje heej op de website.   Un geweldig avontuur gehad in Bologna Italië same met Sjuul.   Op oêtnüüdiging   van Paola Trévisan, gallerie-heldster en organisatrice van kunstekspoos in Italië en Spanje woord ik via de mail benaderd um mei te doon in eur Galleria di Marchi met de "little treasures'  the Illusion of Realism.    Det leet ik mich netuurlijk neet door de neus baore en heb same met Sjuul alles geregeld;   Wil meus mar efkes wachte.....   Op ut vleegtuug via Düsseldorf en Airport Bologna same met de skulptuure van 'stein & iëzer' ware we binne twië eurkes in Italië.    Beej de vernizazje kreeg ik auk nog de "Award of Excellence"  toe-maar  doon maar ruig....  Hardstikke drök waas ut en weej hebbe same un geweldig wiekend gehad;  hotel Roma, lekkere wienkes, pasta's beerkes en veural weer niëje kontakte,  erg belangriek in dit wereldje.   Kôm dr maar ens lekker unne kiër same met mich euver kletse in de galerie.....  Heej nog un feuteuke van ôs:

   

  Lees meer >> | 252 keer bekeken

 • Global ART

  28 juli 2014

  Sinds vandaag ben ik lid van de Belgische (en internationale......) groep van kunstenaars  Global ART.  Kijk maar eens op de website:  www.globalart.be  logo 

  Lees meer >> | 717 keer bekeken